• شنبه ۴ خرداد ماه، ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۸
  • دسته بندی : اجتماعی
  • کد خبر : 983-4889-5
  • خبرنگار : 7
  • منبع خبر : رشت

رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی گیلان:

گیلانی ها روزانه 12 گرم نمک مصرف می کنند

رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی گیلان با بیان اینکه یکی از علل شایع مرگ و میرها را فشارخون بالا تشکیل می دهد، گفت: باید سبک زندگی مردم تغییر کند و مصرف سرانه نمک در استان گیلان از 12گرم در روز به 4 گرم در روز کاهش یابد.

به گزارش ایسنا- منطقه گیلان، دکتر علی داودی در اولین نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی املش با اشاره به علت مرگ و میر در سطح استان اظهار کرد: 52 درصد از علت مرگ و میر در سطح استان گیلان، مربوط به مشکلات قلبی و عروقی است.

وی با بیان اینکه یکی از علل شایع مرگ و میرها را فشارخون بالا تشکیل می دهد، گفت: باید سبک زندگی مردم تغییر کند و مصرف سرانه نمک در استان گیلان از 12گرم در روز به 4 گرم در روز کاهش یابد .

رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی گیلان با اشاره به اجرای طرح ملی کنترل فشار خون، خاطر نشان کرد: جمعیت بالای 30 سال  استان، یک میلیون و پانصد هزار نفر هستند که از این تعداد حدود 22 هزار نفر در شهرستان املش ساکن هستند و باید در این طرح ملی غربالگری شوند.

داودی با اشاره به مضرات استفاده از کیسه های پلاستیکی در نانوایی ها کیسه های پارچه ای را جایگزین مناسبی عنوان کرد .


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: