• دوشنبه ۷ آبان ماه، ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۳
  • دسته بندی : اقتصادی
  • کد خبر : 978-1790-5
  • خبرنگار : 2
  • منبع خبر : رشت

افزایش صد تنی تولید گوشت بوقلمون در گیلان

معاون تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه در سال گذشته در حدود ۵۰۰ تن گوشت بوقلمون در گیلان تولید شد گفت:  پیش‌بینی می‌شود، امسال حدود ۶۰۰ تن گوشت بوقلمون در گیلان تولید شود.

به گزارش ایسنا - منطقه گیلان، علی اکبرنژاد در خصوص  آمار واحدهای و تولید بوقلمون گوشتی استان گیلان با بیان اینکه در گیلان، تعداد چهار واحد بوقلمون مادر دارای پروانه بهره‌برداری و فعال به ظرفیت 20هزار و 900قطعه است،گفت:  تعداد ۹ واحد بوقلمون گوشتی نیز دارای پروانه بهره‌برداری به ظرفیت ۳۴هزار قطعه است.

وی افزود: همچنین تعداد ۱۴ واحد دارای پروانه تاسیس به ظرفیت 45هزار قطعه در استان صادر شده است که با سرمایه‌گذاری و تخصیص تسهیلات در آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

اکبرنژاد ادامه داد: تعداد دو کارخانه جوجه کشی بوقلمون گوشتی به ظرفیت 356هزار عدد تخم در هر دوره است.

معاون تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه در سال گذشته تولید گوشت بوقلمون در حدود ۵۰۰ تن بوده است، تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود، امسال حدود ۶۰۰ تن گوشت بوقلمون در گیلان تولید شود.

گفتنی است؛مصرف سرانه گوشت بوقلمون در کشور حدود ۴۰۰ گرم است.


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: