• چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ماه، ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۱
  • دسته بندی : اجتماعی
  • کد خبر : 972-63289-5
  • خبرنگار : 7
  • منبع خبر : رشت

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان:

امنیت غذایی در حفظ و ارتقای سلامت جامعه موثر است

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت:امنیت غذایی در حفظ و ارتقای سلامت جامعه بسیار موثر بوده و با برنامه‌ریزی و اقدامات به موقع می‌توان میزان شیوع بیماری‌های غیرواگیر را در جامعه کاهش داد.

به گزارش ایسنا- منطقه گیلان،دکتر زهرا حصاری در سمینار «امنیت غذایی و پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر»اظهار کرد:امنیت غذایی در حفظ و ارتقای سلامت جامعه بسیار موثر بوده و با برنامه‌ریزی و اقدامات به موقع می‌توان میزان شیوع بیماری‌های غیرواگیر را در جامعه کاهش داد.

وی تصریح کرد:این سمینار می‌تواند در پیشبرد اهداف دانشگاه،ارائه بهتر خدمات و ارتقای امنیت غذایی در سطح استان کمک کند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان به نقش امنیت غذایی در ارتقای سلامت تاکید کرد و گفت:راهکارهای بهبود شیوه زندگی با تغذیه مناسب،اهمیت کنترل مقدار مصرف قند،چربی،نمک و اسید چرب ترانس در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر موثر است.

حصاری به درج نشانگر رنگی تغذیه‌ای بر روی محصولات اشاره کرد و افزود:هدف از اجرای این طرح کمک به مصرف کننده جهت شناسایی ویژگی‌هایی تغذیه‌ای محصول است تا با توجه به شرایط جسمی و نیازهای شخصی انتخاب آگاهانه داشته باشد.


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: