• سه شنبه ۱۷ بهمن ماه، ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۴
  • دسته بندی : اقتصادی
  • کد خبر : 9611-2590-5
  • خبرنگار : 2
  • منبع خبر : رشت

تولید سالانه 52 کیلوگرم ژله رویال در گیلان

مدیر امور عسل سازمان جهادکشاورزی گیلان گفت:سالانه 52کیلوگرم ژله رویال در گیلان تولید می‌شود که باید افزایش یابد.

سورنا چایچی در گفت‌و‌گو با ایسنا-منطقه گیلان،گفت:در 16شهرستان گیلان زنبورداری و تولید عسل توسط زنبورداران انجام می‌شود،اما شهرستان تالش بیشترین تولید این محصول را دارد و در مجموع تاکنون 5 میلیون و 445هزار و 262کیلوگرم عسل در امسال تولید شده است.

چایچی با بیان اینکه کیفیت عسل گیلان بسیار مطلوب است،خاطرنشان کرد:عسل ییلاقات گیلان غلیظ تر و از کیفیت بالاتری نسبت به دیگر مناطق استان برخوردار است و این در حالی است که تولید عسل با طعم های متفاوت گیاهان در مناطق ییلاقی،دشت و باغات مرکبات از دیگر محصولات با کیفیت زنبورداران گیلانی است.

وی افزود:کار زنبورداری فقط تولید عسل نیست و این روزها در دنیا زنبورداران علاوه بر تولید عسل،از تولید ژله رویال،گرده گل،بره موم و موم درآمد فراوانی حاصل می‌کنند.  

سورنا چایچی با بیان اینکه استحصال ژله رویال کاری سخت است،افزود:در سال قبل 52 کیلوگرم ژله رویال با قیمت هر کیلو 10میلیون تومان در گیلان داشته ایم و برای افزایش تولید این محصول در استان برنامه‌ریزی شده است.

وی خاطرنشان کرد: ژله رویال سرشار از ویتامین است و فواید فراوانی در درمان نازائی و جلوگیری از بروز بیماری سرطان دارد و در حال حاضر کشور چین از تولید این محصول سود سرشاری می‌برد .

معاون مدیرامور طیور و زنبور عسل سازمان جهادکشاورزی گیلان ادامه داد:همچنین هزار و 352کیلوگرم گرده توسط زنبورداران گیلان در امسال تولید شده که باید برای افزایش درآمد تولید گرده نیز در استان برنامه ریزی شود.

چایچی با بیان اینکه زهر زنبور نیز از دیگر فرآورده‌های زنبورداران می‌تواند باشد،ادامه داد:از زهر زنبور برای سرم‌سازی استفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه 4 هزار و 593 نفر در بخش زنبورداری در استان فعال هستند،گفت:پرورش ملکه زنبورعسل نیز در گیلان رو به افزایش است و  امسال 76هزار و 70ملکه زنبورعسل در استان تولید شده است ولی این میزان تولید هنوز کم است و جای تولید بیشتر دارد.

چایچی گفت:همواره به زنبورداران توصیه می‌کنیم که هر ساله و یا دو سال یکبار ملکه کندوهای زنبور را جایگزین کنند و از ملکه‌های جوان استفاده شود زیرا ملکه ها معمولا در سال دوم نسبت به سال اول 35 درصد کاهش باروری دارند که این کاهش در تولید عسل و سایر محصولات تاثیرگزار است.

به گزارش ایسنا،در گیلان 282هزار و 303 کندوی مدرن وجود دارد و سالانه 65 هزار و 83 کیلوگرم موم و 774 کیلوگرم بره موم تولید می شود.

  


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: