• چهارشنبه ۲۳ خرداد ماه، ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۲
  • دسته بندی : اقتصادی
  • کد خبر : 973-7190-5
  • منبع خبر : رشت
  • چاپ

تولید سنتی چای یکی از دلایل کمبود درآمد چایکاران

استاندار گیلان تولید سنتی محصول چای را یکی از دلایل کمبود درآمد چایکاران دانست.

به گزارش ایسنا-منطقه گیلان، مصطفی سالاری صبح امروز در دیدار با معاون وزیر جهادکشاورزی در امور باغبانی با اشاره به لزوم اقدامات اساسی در حوزه چای افزود: در سال حدود 150 میلیارد تومان به صورت بلاعوض به چایکاران پرداخت می‌شود، اما به دلیل نبود درآمد کافی رضایت کامل در بین چایکاران وجود ندارد .

وی تولید سنتی محصول چای را یکی از دلایل کمبود درآمد چایکاران دانست و افزود: وجود یک مرکز مطالعاتی قوی در گیلان برای بررسی نوع ارقام و ارائه برنامه مدون در مسیر بهسازی و بهزراعی محصول چای ضروری است تا هر اقدامی به صورت هدفمند انجام و درآمد چایکاران از این طریق افزایش پیدا کند.

نماینده عالی دولت در گیلان به تمرکز بر برندسازی و تنوع در بسته بندی محصولات برنج در سال‌ زراعی جاری اشاره و خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه مردم گیلان در موضوعات اجتماعی همراهی بسیار خوبی دارند که می توان از این ظرفیت کمال بهره را در هدایت به سمت تنوع در تولیدات و افزایش درآمد کشاورزان ببریم.

وی خطر نشان‌ کرد:در این مسیر سازمان‌های مردم نهاد نیز به عنوان یک بازوی اجتماعی توانمند می توانند ما را همراهی کنند.

استاندار گیلان گفت:در تشکیل کمیته چای استان نیز تلاش ما بر استفاده از خردجمعی و حضور بخش‌های دولتی، خصوصی و تشکل‌های صنفی بوده تا علاوه بر ایجاد یک شبکه قوی تصمیم‌های موثری برای تولید بهتر این محصول و فروش آن گرفته شود.

در این دیدار معاون وزیر جهادکشاورزی در امور باغبانی با اشاره به اینکه بیشتر چایکاران به صورت تک محصولی فعالیت دارند گفت: باید تلاش کنیم تا یک سبد تولید متنوع برای کشاورزان بویژه چایکاران گیلانی درنظر گرفته شود تا افزایش درآمد را به دنبال داشته باشد .

محمدعلی طهماسبی به وجود استعداد و زمینه تنوع در تولید محصولات مختلف در کشاورزان گیلانی اشاره کرد و افزود: با استفاده از ظرفیت کارآفرینان برجسته کشور در این بخش می توانیم مردم را به تولید همزمان چند محصول ترغیب کنیم.


انتهای پیام